Отзиви - Др. Соня Тосева – Чавдарова - зъболекар Пловдив

0 %

Отзиви
Какво казват нашите пациенти?
Ути Бъчваров
Ути Бъчваров
Пациент съм на доктор Чавдарова вече почти 10 години. Със сигурност мога да ви кажа, че усмивката на лицето ми до голяма степен се дължи и на нея. Прекрасен специалист, познаващ до най-малкия детайл всички нови технологии, методи, материали, който правят живота ми вкусен.
Дани Каназирева
Дани Каназирева
Аз и моето семейство сме пациенти на доктор Чавдарова от 20 години. Знаем, че винаги можем да разчитаме на нейния професионализъм, добро отношениe и грижи.
Надежда Георгиева
Надежда Георгиева
Невероятен стоматолог, прекрасен и внимателен човек – д-р Соня Тосева-Чавдарова. Клиниката е с уютна обстановка. Удоволствие е да се посещава д-р Чавдарова, за което й благодаря.
Евгени Костадинов
Адвокат Евгени Костадинов
Бил съм при много стоматолози, но д-р Соня Тосева-Чавдарова е стоматолог с главно “С”, много внимателна и човечна.
Деяна Пилукова
Деяна Пилукова
Преди седем години имах сериозни проблеми с кървящи венци, до момента бях опитала всички методи- стриктна устна хигиена, но нямаше ефект. Тогава се запознах с д-р Чавдарова и след прегледа и назначеното от нея лечение днес нямам и следа от проблема. Останах очарована от нейния професионализъм и компетентно отношение. Сега д-р Чавдарова е моя личен зъболекар!
Магдалена Янкова
Магдалена Янкова
Д-р Чавдарова е личен зъболекар на мен и сина ми от години. Звучи странно човек да каже, че обича да ходи на зъболекар, но ние го правим с удоволствие. Брилянтен професионалист. Винаги се интересува от новостите в областта и има невероятен подход към пациентите си. Горещо препоръчвам.
Георги Попов
Георги Попов
Д-р Чавдарова, искам да изкажа моите най-искрени благодарности към вашия професионализъм! Държа да подчертая, че до момента в който ми препоръчаха вашите услуги за мен нямаше по неприятно нещо от това да посещавам зъболекар, и ако някой ми беше казал, че мога след това да ходя с удоволствие, нямаше да му повярвам. Вие сте един Пикасо във вашето, мога да нарека изкуство. Благодаря!
Антоанета Узунова
Антоанета Узунова
Познавам д-р Чавдарова лично и професионално от дълги години. Цялото ни семейство, близки и приятели ползваме нейните здравни услуги. Възхищавам се на стремежа й да не спира да се усъвършенства. В клиниката й цари стил и елегантност. Благодарим й за професионализма, за търпението, за усмивката всеки ден на лицето й, за “леката ръка”, с която работи. За нас е чест и привилегия, че сме нейни пациенти и приятели!
Таня Ханамова
Таня Ханамова
Посещавам клиниката на д-р Чавдарова от 22 години. От професионализма й се ползва цялото семейство. Невероятен специалист, педантична в работата си, внимателна в отношението си към пациентите. Клиниката е оборудвана с всички новости в стоматологията, материалите са качаствени, а цените абсолютно коректни. Работи със Здравната каса. Правила съм си всичко-от пломби до мостове, до почистване на зъбен камък и избелване, защото за мен естетиката и добрия външен вид са важни. Препоръчвам клиниката на д-р Чавдарова, защото при нея ще получите всичко, което един пациент желае – професионализъм, старание, грижа, внимание.
Вили Попова
Вили Попова
Още с влизането в клиниката, която е изключително естетична, уютна и модерна ви посреща с лъчезарна усмивка доктор Чавдарова. При нея ходя от 15 години. До сега нямам никакви забележки макар, че съм с много проблемни зъби е правила всичко възможно да спаси всеки зъб. Изключително съм доволна и горещо я препоръчвам на всички близки и познати. Ние ходим цялото семейство при нея. Възхитени сме от доброто отношение, вниманието към пациентите, всеотдайността и професионализма на доктор Соня Чавдарова.
Мария Кисова
Мария Кисова
Вече 10 години се доверявам само на нея Д-р Соня Чавдарова! Защото, усмивката е едно от най-важните неща за човека, тя отваря вратите към сърцата на хората! Колкото повече се усмихваме, толкова позитивна енергия блика от нас! Благодаря ти за професионализма през всичките тези години и затова, че отново ми се довери за едно от най-важните събития за теб! Пожелавам много успехи на “Дентална Клиника Д-р Соня Чавдарова”
Мария Царева
Мария Царева
Изключително съм доволна от крайния резултат-уголемяване на устни и скули.Висок професионализъм и коректност към клиента!Естетическият поглед е особено важен за постигане на правилната визия,а това е характерен подход в дейността на Д-р Чавдарова,затова тя е наш семеен зъболекар,а от скоро спечели и доверието ми по отношение на козметичните процедури на лице и устни!
Любомира Ангелова
Любомира Ангелова
Тук правят усмивката ми блестяща!
Митка Атанасова
Митка Атанасова
Да, истина е!!!
Аз вече я открих!!!
Заедно с невероятния екип на д-р Чавдарова наистина открих усмивката на моите мечти! Това, което те правят, е повече от лечение на зъбите... Просто ви даряват самочувствие... Благодаря Ви, скъпи хора от ST Dental Clinic - Dr. Chavdarova! Бог да благославя ръцете ви да ощастливите още много и много хора, изгубили надежда, че могат да се радват на красиви и здрави зъби и след 60 години!!!
Злати
Злати
Препоръчвам от личен опит. Професионалист и повече от това. Аз съм клиент от 7 години и не я заменям с никого. Пътувам от град Пещера, за услугите и.
Благодаря ти от все сърце за търпението и професионализма.
Мая Пехливанова
Мая Пехливанова
Здрaвейте, изкaзвaм огромнaтa си блaгодaрност нa д-р Чавдарова зa професионaлизмa, коректносттa и прекрaсното отношение, с което подхождa към пaциентите си.
Препоръчвам ви да я посетите.
Elena Dermendjieva
Elena Dermendjieva
Страхотни сте! Благодаря ви за новата ми, страхотна усмивка и за вниманието ви към мен! Адмирации! Препоръчвам ви с две ръце!
Кремена Михалева
Кремена Михалева
Много големи професионалисти !Препоръчвам !????