Дентална клиника - Др. Соня Тосева – Чавдарова - зъболекар Пловдив

0 %

Дентална клиника
Д-р Соня Чавдарова
Дентална клиника – др. Соня Чавдарова съществува от 30 години и е специализирана в областта на пълно естетическо възстановяване на усмивката, кореново лечение (ендодонтия), поставяне на импланти и хирургични дейности.През тези години се натрупва голям опит в лечението на сложни дентални лечения, с цел да се задоволят всички желания на пациентите.Благодарение на иновациите,  ние постоянно подновяваме апаратурата, методите на лечение и материалите, за да може пациентите да получат най-високо качество на дентално лечение.Клиниката работи с модерна и съвременна апаратура:
Клиниката работи с модерна и съвременна апаратура:

  • Рентген Vatech – за удобството на нашите пациенти клиниката разполага с рентген.
  • Микроскоп Zumax – увеличава точността и прецизността на работата. Качеството на лечение под микроскоп е от най-високо ниво. Поради многократното увеличение и осветеност лекарят по дентална медицина работи уверено, защото вижда всичко в детайли и е улеснен в поставянето на точна диагноза. Денталният микроскоп се използва при лечение на коренови канали, отстраняването на счупени инструменти в тях, при лечение на кариес, изпиляванена зъбите за коронки и фасети, чистене на зъбен камък.
  • Лазер – лечението с Hulaser е кратко, безболезнено и с бърз ефект. Лазерът има бактерициден ефект, т.е.унищожава бактериите. Подобрява притока на кислород към клетките и стимулира тъканната регенерация, т.е. стимулира обазуването на нови клетки и здрава тъкан. Лазерът се използва при лечение на пародонтит (лазерен кюретаж), лечение на коренови канали, афти, при чувствителни зъби, болки в долночелюстната става и др., като щади здравата тъкан.
  • Morita – апарат за машинна обработка на кореновите канали. Спечелил е награда за Excellent Product Design Categor, в Германия.
  • Elements free – апарат за триизмерно запълване на кореновите канали.
  • Ултразвук Sybron Endo – използва се за лечение на кореновите канали и отстраняване на счупени инструменти от тях.
  • Професионално избелваща лампа
  • Ултразвук – за почистване на зъбен камък.
  • Air Flow апарат за фино полиране, почистване и предаване на блясък на зъбите.

Веднъж посетили денталната клиника пациентите ще почувстват топло и лично отношение, от което всеки пациент има нужда преди да започне лечение, наблюдение по време на лечението, периодични прегледи и постоянно отношение към здравето на пациента

За да бъдат спокойни нашите пациенти и в уверение за качеството на лечението, проведено в клиниката, даваме писмена гаранция при поставяне на коронки, мостове и импланти.

 

Екип
Д-р Соня Чавдарова
Д-р Соня Чавдарова
Лекар по Дентална Медицина
Д-р Соня Чавдарова е член на Български Зъболекарски Съюз. Въпреки 30-годишния си стаж и опит, тя продължава да се усъвършенства като посещава курсове и семинари на наши и международни лектори.
Д-р Йордан Бурмов
Д-р Йордан Бурмов
Орален Хирург
Д-р Йордан Бурмов е лекар по дентална медицина, специалист по орална хирургия. До 2020 г. работи като преподавател в катедра Орална Хирургия във Факултета по Дентална Медицина гр. Пловдив.
Д-р Юлиана Стойнова
Д-р Юлиана Стойнова
Лекар по Дентална Медицина
Д-р Юлиана Стойнова завършва Медицински университет Пловдив през 2022г. С професионална насоченост и прецизност към протетичната дентална медицина и естетиката. Членува в Български Зъболекарски Съюз. Винаги с внимание към детайла и амбиция за възможно най- качествено лечение- част от ценностите на дентална клиника др. Чавдарова.
Мария Борисова
Мария Борисова
Дентален асистент
Мария Димитрова
Мария Димитрова
Хигиенист